Hoppa till innehåll

ONSDAG

Idag har jag haft en lite lugnare dag. Jag har haft problem med rörelseapparaten på min högra sida i överkroppen en längre tid. Ni kanske minns att jag fick en golfarmbåge. Faktum är att jag haft lite småproblem med den sidan överlag trots många åtgärder. Jag har misstänkt att det finns ett grundläggande problem som skapar en obalans och som sedan leder till skador och värk. När jag var på massage senaste gången rekommenderade min massör att jag skulle söka upp en kiropraktor, sagt och gjort. Idag gick jag till en kiropraktor för första gången. Och jodå, det fanns grejer som hon kunde göra för att hjälpa mig. Jag känner mig nästan helt bra nu, hoppas att det håller i sig!

När jag kom hem tog jag en kaffe på trädgården samtidigt som jag läste ut Carl Hedins bok. Sedan genomförde jag lite stretch och rörlighet innan jag & Zacke for in till stan för att äta lunch.

Vi käkade på Let’s take a break. Så gott! Sedan handlade vi några växter och fler ljus till min lokal så att det blir lite mysigt iallafall. Det ska såklart göras betydligt mer sedan. Vill eventuellt sätta upp en gardin längs en sida. Sätta upp draperier i dörrhålen. Göra ett litet kontor i rummet bredvid, men allt det får vänta tills i höst. Detta får duga tills vidare. Men mina diplom ska jag nog snart lyckas sätta upp iallafall.

Efter det så hade jag en certifieringsmassage innan jag for hem för att longera Palle & Ida. Palle såg jättefin ut. Jobbade bra över bommarna och såg riktigt stark & fräsch ut. Ida såg också fräsch ut, hon rör sig helt annorlunda sedan equiterapeuten var här. Dock var hon lite stressig och ville springa ifrån mig. Hon gjorde några riktigt bra repetitioner över bommarna, men tyvärr ganska stressig däremellan. Men så är det ibland.

Hoppas att ni haft en fin dag allihopa. Hörs imorgon igen, då är tanken att jag & Ida ska åka på tävling.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *