Hoppa till innehåll

I FULL GÅNG!

Jag är mitt uppe i mina certifieringar🤓 Igår slutförde jag min första person i massagen. Bara 4 kvar😅 Alla personer ska masseras flera gånger och det ska skrivas en hel del som sedan ska lämnas in. På fredag slutför jag min första person i PT, 3 personer kvar där sedan. I PT är det fler träffar per person än i massagen. Trots att jag varit igång bra så har jag mer än hälften kvar, men det är bara att knega på!

Idag har hästarna skotts om. Alla skötte sig mycket bra! Nu får de beta av en utav hagarna vi har här hemma innan de får gå tillbaka till betet. Passar bra eftersom att det förhoppningsvis blir tävling på torsdag. Det är smidigt att åka med dem från betet också, men såklart ännu lite smidigare när de är här hemma.

Jag själv masserar denna eftermiddag, 3 stycken. Inga certifieringsmassager, endast ”riktiga” kunder. Mycket roligt! De är så välkomna🌻

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *