Hoppa till innehåll

MÅNDAG

God förmiddag allihopa! Klockan är i skrivande stund 09:35. Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och försöker att planera upp veckan. Jag passade på att rida Ida imorse samt mocka och förbereda boxarna inför insläppet i kväll. Ida var fin att rida idag! Lite spänd och tittig först, men sedan föll allt på plats.

Ida imorse.

Denna vecka händer det mycket. Blir allt av så blir det mycket pirr i magen. Jag ska t.ex. ha mina allra första ”riktiga” kunder. Alltså sådana som jag inte känner eller är en del utav min certifiering. Superkul!

Utöver det så ska jag jobba med min certifiering, har än så länge en massage och två PT-sessioner bokade. Det är inte säkert att det blir så mycket mer med tanke på att det är midsommar den här veckan.

Vad det gäller hästar & ridning så ska jag hålla i en ridlektion denna vecka. Har tränat ett ekipage varannan vecka sedan i vintras vilket är väldigt roligt. Jag själv planerar att åka till ridhus åtminstone två dagar och så är det tävling på schemat också. Exakt hur mycket och vilka klasser får jag se, men jag kommer att uppdatera er här under veckan.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *