Hoppa till innehåll

SÖNDAG

Måste säga att det varit en effektiv vecka. Palle & Ida har kollats igenom vilket jag berättat om tidigare. De har bara ridits 2 gånger, men de behövde ta det lite lugnare efter genomgången, så det är helt enligt plan. Lillan har satts igång och har blivit riden 3 gånger den här veckan. Tror det bli ganska lagom med 3-4 träningspass per vecka för Lillan. Kanske 3 nu såhär i början av träningsperioden. Jag själv har genomfört 6 träningspass.

Jag har hunnit med att skaffa bokadirekt, lämna & hämta min bil på verkstad och jobba med mina certifieringar. Jag har masserat tre personen som är med i min massage-certifiering och genomfört två PT-sessioner med ytterligare en person som deltar i min PT-certifiering.

I onsdags var jag dessutom på skolavslutningen på mitt gamla jobb. Ett bra avslut. I torsdags hann jag träffa några utav mina klasskamrater. Eller nu är vi ju inte klasskamrater längre, men ni fattar. Väldigt trevligt.

Idag har jag ridit Merry också. Han kändes verkligen superfin. Väldigt framåt och ambitiös. Tror han gillar det lite svalare vädret som dragit in. Vi är taggade på att tävla igen. Snart kommer vi förhoppningsvis till start igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *