Hoppa till innehåll

LILLAN

Lillan har hunnit göra två pass på sin igångsättning. Ett idag och ett i söndags. Hon har uppvisat lite lätt sadeltvång dessa två gånger, jag var försiktig första gången och nöjde mig med att hoppa upp och av flera gånger efter longeringen. Det var inga problem. Så idag red jag lite mer. Skritt & trav. Det gick bra det med! Förhoppningsvis kör vi galopp nästa ridpass.

Hon har ju vilat i ganska många veckor och hon behöver bli lite varm i kläderna igen. Hon har dessutom växt ur sadelgjorden så den blir tyvärr aningens snabbt spänd. Fortsätter hon att tyckte det är lite obehagligt så får jag se om jag kan byta sadelgjord så att jag kan spänna den lite långsammare.

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *