Hoppa till innehåll

BÄSTA RIDPASSET HITTILLS!

Idag bjöd Lillan på vårat bästa ridpass hittills. Både idag & igår så kunde vi rida i alla gångarter. Inga bockningar på linan heller. Lite spänd precis efter att vi spänt sadelgjorden, men det försvann efter att hon fått skritta ett par meter.

Det märks att hon växt under vilan, sadeln ligger inte bra längre. TYVÄRR. Dock bytte jag sadelgjord tills idag och det tycker jag förbättrade läget litegrann.

Lillans kropp känns så mycket mer redo nu. Hon ser inte ut som de moderna, bäriga och stadiga unghästarna på Instagram. Men det börjar likna något. Hon bär upp mig så mycket bättre, är rakare och stadigare. Våran lilla ankunge börjar bli en svan!

Idag hittade vi verkligen ett trevligt läge i både trav & galopp. Hon behöver bli lite starkare där och våga ta lite mer stöd på bettet, men det jobbar vi på. Jag är verkligen så nöjd med dagens ridpass.

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *