Hoppa till innehåll

NÖJDA HÄSTAR!

Idag behandlades alltså hästarna utav Ida som är fysioterapeut för både häst & människa. Normalt sett så jobbar hon i Tyskland så jag passade på att boka henne nu när hon var i Sverige.

Hästarna älskade henne. Och det satt där det ganska ofta brukar sitta på dem. På Palle var det manke och rygg. Och på Ida satt det på rumpan och i höger bog. Hon har ju svårt att sätta sig/runda in rumpan. Nu kommer det att bli betydligt lättare för henne. Ida berättade att Idas vinklar i kroppen gör att det lättare kommer att sätta sig i rumpan på henne och att det nog behövs lite underhåll då & då för att hjälpa henne att hålla sig smidig.

Det känns väldigt skönt att hästarna fått sig en omgång. Det var ett bra tag sedan sist. Särskilt Palle har jag känt ett behov på då han var lite missnöjd och haft svårare att släppa igenom den senaste veckan, så detta var i precis rätt tillfälle.

Jag hoppas att Ida kan behandla dem igen när hon kommer till Sverige i framtiden. Och då kanske Lillan kan få sig en omgång också. Nu ska jag försöka att ta vara på det som Ida lossat så att hästarna kan ta ytterligare kliv framåt i sin utveckling. Det är ju den lilla haken att man ska rida bra också, haha.

Publicerat iAllmäntHållidejHeart Paal

2 kommentarer

  1. Linnea Linnea

    Vem är Ida och hur kan man få tag i henne? 😃

    • Ida Lotz Equestrian Therapy heter hon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *