Hoppa till innehåll

ÄLSKADE IDA

Ida var så glad på morgonens uteritt. Hon ÄLSKAR verkligen att ridas ut, hon blir nästan som en annan häst. Ute i skogen är hon i sitt rätta element. Det har ju inte blivit så många uteritter denna vinter så hon var verkligen superglad, skötsam också! En helt underbar tur. Älskade Ida!

Ida är så tydlig med vad hon gillar, och det hon gillar är uteritter & hoppning. Dressyr finns inte ens med på listan, haha. Palle älskar att hoppa, men överlag så är han väldigt positiv till all typ utav träning & ridning. Han vill liksom alltid, och vill han inte så har han ont någonstans eller känner sig inte riktigt 100%. Han är alltid på. Ida är mer sådan att hon bara vill vara med om det blir de aktiviteter som hon gillar. Förståeligt såklart, men en stor skillnad mellan Palle & Ida är just det. Förhoppningsvis blir det hyfsat väder framöver så att jag kan gottgöra Ida med många uteritter.

NU —> mot mina kompisar Frida & Elin för att käka lunch! Hörs snart igen.

Publicerat iAllmäntHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *