Hoppa till innehåll

BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST!

Vi kom hem från Borås ca 19:00 igår kväll och då gjorde vi oss iordning i räcerfart för att sedan åka på fest hos min kompis Julia. Vi hade superkul! Idag är man däremot väldigt seg. Blir inte så mycket gjort idag, men jag har iallafall fixat stallet och ridit ut på Palle. Om en stund ska vi åka på middag hos Zackes föräldrar. Det blir trevligt!

Jag & Palle red iallafall en jättemysig tur. Vinden susade i träden och solen värmde. Lite busväder, precis som vi gillar. På slutet blev han lite stimmig, mycket nytt att kolla eftersom att vi inte kunnat rida ut så mycket under denna vinter. Men annars så var det verkligen underbart. Jag hade egentligen viljat rida ut på Ida med, men orken tog lite slut. Med tanke på hur pigg Ida har varit det senaste så vill jag dessutom vara fit for fight själv, sist jag red ut på henne så var det nästan med hjärtat i halsgropen. Och det räcker med att hon hivat av mig en gång denna vinter.

Imorgon ska jag luncha med några av mina klasskompisar, tänkte passa på att rida Ida på morgonen/förmiddagen innan jag åker iväg på det. Imorgon blåser det förhoppningsvis lite mindre också, jag tycker om när det busväder lite då & då, men inte när jag ska rida en häst som har lite väl mycket överenergi, hehe. Efter lunchen så ska jag eventuellt rida Merry också, men det beror lite på vädret då vi i sådana fall planerat att köra ridpasset hemma hos honom.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *