Hoppa till innehåll

SUPERTRÄNING!

Jag & Ida hopptränade för Jenny i kväll. Det stod serier, studs och trekombination på schemat. Det var så kul och jättenyttigt för oss båda. Det blir tyvärr sällan uppgifter som dessa när jag åker och hoppar själv. Det tar för lång tid att släpa fram.

Ida och jag har tränat väldigt lite för tränare, så hon har faktiskt inte alls hoppat särskilt mycket serier & dylikt. Men hon gör det väldigt lätt för sig, hon tog sig an allting på ett väldigt självklart sätt. Det känns riktigt bra att hon fått en omgång med övningar som dessa, dessutom verkade hon tycka att det var riktigt kul!

Hon blev aningens flack ibland, men hoppade bättre när hinderna blev större. Överlag hoppade hon väldigt fint, och jag kände mig ändå i hyfsad form trots att det inte blivit särskilt mycket hoppning denna vinter. Än är inte vintern slut, men nu börjar jag ÄNTLIGEN se slutet i tunneln. Nu ska vi försöka att slipa på formen så att vi inte är alldeles för slappa i april när tävlingarna drar igång på riktigt. Dagens träning kändes dock riktigt lovande, blir det inga större störningsmoment så är vi strax i ”120-form”. Satsar på att göra första tävlingsstarterna i mars!

Jag måste också säga att jag verkligen gillar Jennys träningar, man kan alltid känna sig trygg på hennes träningar. Dessutom är hon riktigt bra på att hålla i gruppträningar. Det är en konst att hålla i gruppträningar, jag brukar fly dem som pesten, men hon bemästrar verkligen den konsten. Det är ingen enkel uppgift och det kräver mycket av tränaren.

Publicerat iHållidejTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *