Hoppa till innehåll

SNORHALT

Hej! Det var sjukt halt på vägarna imorse. När jag kommit 30% på resan till skolan så gav jag upp. Bilen for som en tvål. Jag vände och rullade hemåt igen. Jag & mamma hade planerat ridhus med Palle & Lillan, men det sket sig också. Väder och väglag ser ut att bli dåligt även på lördag & söndag, så vi får kanske ställa in morgondagens planerade resa också.

Men det blev ganska bra ändå. Jag longerade Lillan här hemma. Mer vild än tam till en början. Lugnade sig efter ett tag och då red jag lite. Höll mig till skritt & trav. Gick fint!

Sedan red jag & mamma ut på Palle & Ida. Båda var mycket fina. Skritt och trav för dem också! Nu har vi tre nöjda hästar i hagen. Tyvärr börjar det bli ganska lerigt i hagen, så de rör inte på sig så mycket. Som tur är så har jag & mamma haft ytterligare en vecka där vi hunnit med hästarna bra. Igår var vi iväg och red. Mamma red Palle och jag hoppade lite små hinder på Ida. Kändes toppen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *