Hoppa till innehåll

FÖRA JOURNAL

I skolan lär vi oss att skriva journal. Detta gäller både PT och massagedelen. För oss som kommer att jobba med detta så är det nödvändigt att kunna inför våra framtida kunder. För att träna på detta så har jag nu påbörjat en journal över min egna träning. Jag har skrivit ned min & hästarnas träning länge. Det har varit på ett väldigt enkelt sätt.

Nu har jag påbörjat en journal för min egen träning för att träna mig själv på detta. Det passar ju dessutom extra bra nu när jag när jag tränar så pass mycket och kanske sätter upp lite andra mål mot vad jag har haft tidigare. Beroende på vilka mål man har med träningen så kan det vara mindre eller mer värdefullt att föra journal.

Det har inte skett några stora skillnader vad det gäller mina mål med träningen. Jag vill fortsätta att utvecklas på alla plan i ren allmänhet, men några få specifika mål har faktiskt smugit sig in sedan jag började skolan. Jag satsar t.ex. mer mot styrkan och några få viktmål har också kommit in i bilden. Jag vill t.ex. klara 60 kilo i bänkpress och 16kg per hantel i sittande axelpress. Jag känner att min överkropp svarar väldigt bra på träningen just nu, bättre än underkroppen. Där satsar jag lite. Vad det gäller underkroppen satsar jag också, men på ett annat sätt. Mitt fokus är som tidigare nämnt att stärka mitt höftparti och mjuka upp insida lår. Som ni hör är målen väldigt olika, allt handlar inte om att lyfta tyngre. Det är så mycket mer än så!

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *