Hoppa till innehåll

LILLAN ÄR HEMMA!

Hej! Lördag idag. En lite extra spännande lördag, vi har nämligen varit och hämtat Lillan. Hon har varit hos Pontus på Hassangården i en månad och fått lite vidareutbildning. Inhoppning har påbörjats också, det har hon gjort väldigt bra. Hon har hoppat okomplicerat och förstått sin uppgift, men hon behöver bli starkare. Inte så konstigt, hon är ju bara 3 år.

Hon gick på transporten direkt och stod helt stilla på vägen hem. Duktig! Tanken är inte att hon ska gå direkt på vila utan fortsätta att tränas ett litet tag till innan hon får en längre återhämtning. Så för er som tycker det är kul med uppdatering om Lillan så hoppas jag på att kunna bjuda på lite sådan igen.

Återförening!
Publicerat iAllmäntKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *