Hoppa till innehåll

ALLT FÖR HÄLSAN

Idag har jag spenderat hela dagen i Stockholm med några av mina klasskamrater. Vi har varit på Hälsomässa!

Det blev en väldigt rolig dag. Roligast hade vi kanske i bilen på vägen upp och ner, haha. Men det var såklart kul att besöka mässan med, jag fick lite inspiration när det gällde allt möjligt. Jag är svag för massageprylar, så jag testade lite nya koppar från Curam och en massagekudde från Sableline. Kändes som bra grejer, det blev inget köp idag men jag ska fundera på det framför.

Jag testade bland annat att analysera min löpteknik hos Runacademy. Tro det eller ej, men den var riktigt bra!

En goodiebag fylld av energidryck, helt klart en goodiebag i min smak. Det ska bli spännande att testa dessa drycker från Happy Workday Drinks.

Kort & gott en riktigt lyckad tripp!😃

Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *