Hoppa till innehåll

MER VILA & PROTEIN!

Nu när jag har möjligheten att träna mycket mer så ska jag satsa lite mer på min styrka. Jag tycker själv att jag är ganska stark, men jag har inte gjort så mycket framsteg det senaste. Beror på tre faktorer. Första faktorn är att jag haft en ojämn intensitet med styrketräningen, men det är inget problem längre eftersom att vi tränar mycket i skolan. Träningen är en del utav min utbildning, den måste inte längre klämmas in på kvällar & fritid.

Två faktorer återstår. Och det är vila & protein. Och då menar jag inte vilodagar utan vila mellan seten. Den är jätteviktig. Och den har jag ju lite struntat i. Och protein. Jag vet att jag får i mig för lite. Jag är inte en person som är särskilt förtjust i att äta just protein. Kolhydrater och fett är helt enkelt godare, men nu ska jag försöka att skärpa mig och ge min kropp de byggstenar som den behöver för att bygga starkare muskler!

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *