Hoppa till innehåll

MORGONRITT

Ida såg fin ut idag så jag galopperade av henne lite på ett fält. Kändes pigg & fräsch! Galopperade ca 3 minuter, vilade 1-2 minuter och repeterade detta 4 gånger. Sammanlagt ca 12 minuter galopp. Skrittade & travade fram innan jag kom till galoppdelen. Allt som allt ett ridpass på 7 kilometer.

Lillan har tyvärr inte blivit bättre över natten. Inte sämre heller. Hon rör sig bra, men det är riktigt svullet. Jag får ge det lite mer tid och hoppas. Annars är det bara att åka till klinik med henne.

Jag ska pyssla med hästarna lite mer i eftermiddag, men nu ska jag käka frukost och sedan ska vi åka & klättra med ett par kompisar! Ha det så bra allihopa!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *