Hoppa till innehåll

MALLIG

Idag tillbringade vi skoldagen på Concept I Jönköping. Andra gången vi är där. Superkul!

Först kollade vi på när en klasskamrat gjorde ett VO2 max test, väldigt lärorikt. Sedan körde vi ett klassiskt konditionspass med hjälp utav en step up bräda, sedan 6 sekunders peaktest på wattbike för att sedan avsluta med ett spinningpass.

Det var riktigt spännande att få testa en wattbike. Den mäter bland annat hur mycket jag tar i med varje ben (tramporna sitter inte ihop) och en hel del annat. Själva testet vi gjorde går ut på att man klämmer ut allt man har under 6 sekunder, cykeln mäter då den högsta watt som man uppnår under dessa ynka sekunder.

Jag går ju verkligen igång på små test, det blir en tävling för mig. Jag gjorde det 3 gånger och den sista gången kom jag upp i 958 watt vilket jag är riktigt nöjd med. Jag blev såklart ännu nöjdare när jag insåg att jag var bäst av dem som testade. Jag i ett nötskal, hornen växer ut i skallen så fort ett test eller tävling kommer på tal, haha.

Att tävla mot sig själv i all ära, men jag älskar att tävla mot andra. Det är ju genom att pusha och heja på varandra som det blir extra roligt, och kanske får man också ett extra bra resultat. För mig är det lite utav en lek att mäta krafter både mot mig själv & andra.

Vad tror ni? Skulle jag kunna klämma till med 1000 watt någon dag framöver?

Publicerat iMin Träning

2 kommentarer

  1. Inger Gunnarsson Inger Gunnarsson

    Det klarar du säkert! Bra jobbat! Och envis är du såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *