Hoppa till innehåll

TISDAG

Hallå! Det stod att det skulle regna nästan hela dagen idag, så jag tänkte att jag skulle skippa ridningen och köra en pluggkväll. Men när jag kom hem var det jättefint väder, så jag red Ida och så tar vi pluggkvällen imorgon istället!

Redo för dagens ridning!
Hästarna syntes inte till, så det var bara att traska ut i hagen…
Hittade!

Jag såg redan när jag letade efter hästarna att gräset var upprivet på vissa ställen, och jodå, ångan var fortfarande uppe. De sprang och busade ett bra tag innan jag fick fatt på Ida.

Jag red en sväng i skogen. Ett ganska kort ridpass faktiskt, hon hade ju redan motionerat en hel del innan och jag var nöjd med hur det kändes, så jag avrundade redan efter 25 minuter.

Palle reds igår. Vi for till ridhuset. Det blev ett bra ridpass. Han är inte i sin bästa form, men han kändes nöjd. Mari ska känna igenom honom lite senare i veckan. Jag tror att det finns något som hon kan hjälpa honom med även om han har känts bra de senaste ridpassen.

Imorgon kommer inte jag att rida, förhoppningsvis kan mamma ta någon utav dem istället!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *