Hoppa till innehåll

TRÄNING

Den här veckan har det blivit mycket träning för min egen del, 8 träningspass närmare bestämt. Men alla pass är långt ifrån intensiva, jag försöker att hålla mig till max 2 högintensiva pass per vecka.

I skolan handlar det mycket om att träna utanför sin comfort zone eftersom meningen är att vi ska lära oss så mycket som möjligt. Så jag har gjort övningar som jag vanligtvis eller aldrig har gjort innan.

Såhär har min träningsvecka sett ut:

Måndag: Vila. (Två ridpass).

Tisdag: 40 minuter spinning i jämn takt, låg på ca 80% av maxpuls. (Ett ridpass).

Onsdag: Cirkelträning 40 minuter. Spinning 30 minuter. (Ett ridpass).

Torsdag: 70 minuter renodlad styrketräning. 35 minuter stabilitet, core & koordination.

Fredag: 40 minuter cirkelträning. Mycket puls.

Lördag: (Ett ridpass).

Söndag: 1 timme & 45 minuter MTB. 40 minuter cirkelträning.

Som ni ser så har jag ridit 5 gånger denna vecka, och det är en ganska normal siffra. Ibland blir det mer, ibland mindre. Mamma brukar komplettera med 1-2 ridpass. Denna vecka blev det 2 gånger, mamma red båda hästarna i fredags☺️

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *