Hoppa till innehåll

FÄRDIGA RIDHÄSTAR

Lillan är 3 år nu. Överallt ser jag andra 3-åringar som mer eller mindre ser ut som färdiga ridhästar. Det gjorde Ida-Holly i den åldern också. Lillan ser ut som en liten bebis, haha. En väldigt söt liten bebis dock🥰

Det är snart dags för hästarna att börja gå i större hage och äta gräs. Det kommer göra susen för Lillan. Det kommer göra henne starkare och ge henne mer bränsle till att bygga upp sin kropp.

Så småningom så ska vi försöka att få till lite ridning också. Jag har ingen brådska. Anledningen till att vi inte gjort mer eller anmält till 3-årstest är för att hon inte är där i kroppen ännu. Hon behöver mer tid.

Jag behöver också mer tid, haha. Det är svårt att hinna med ibland, men jag hoppas på att den antågande sommaren ska ge lite mer tillfällen att hinna rida ett par gånger. Det är ju alltid lite extra bökigt i början när man behöver vara två. Det ska iallafall bli spännande att se hur hon utvecklas under den kommande tiden!

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *