Hoppa till innehåll

DRESSYRTRÄNING; Palle & Ida!

Idag är en stor dag. Mamma har dressyrtränat med Palle för Ulla och wow, det gick så bra!!! Mamma red det bästa hon någonsin gjort och Palle var riktigt fin. Jag har egentligen inte så mycket mer att säga just nu, vi är bara så nöjda. Så kul att se!!!

Ida var också duktig. Förra veckan tävlande hon på måndagen och söndagen. Vi gjorde egentligen inget ”riktigt jobb” mellan de två tävlingarna. De första dagarna efter måndagens tävling vilade hon och gick lugna uteritter. När det närmade sig tävlingen så tog vi upp lite utav det vardagliga jobbet (fortfarande på uteritt) innan det var dags för söndagens tävling.

Efter söndagens tävling så har hon vilat eller gått lugnare uteritter fram tills idag för att återhämta sig. Givet att det idag skulle bli fokus på att lösgöra och hitta tillbaka till det riktigt nyttiga arbetet. Kändes lite rörigt först men sedan hittade vi allt mer rätt och det gick riktigt bra! Så välbehövlig och bra träning.

Publicerat iHållidejHeart PaalTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *