Hoppa till innehåll

EXALTERAD

Jag har de senaste veckorna känt mig väldigt exalterad på livet. Det kommer alltid nya problem och sorger så det gäller att passa på att njuta medans man kan. Det vänder alltid förr eller senare. Ja ni vet ju hur livet är, men de senaste veckorna har verkligen varit så roliga.

Det finns mycket roligt planerat framöver, det blir på bekostnad på vissa tävlingar och det känns surt. Efter år av mer eller mindre paus så har almanackan gått och blivit full av allt möjligt. Ni vet känslan av att man vill göra allt? Samtidigt som man inte vill vara iväg varje sekund utan bara vara också. Både äta kakan och ha den kvar. Det blir svårt😅 Jag hoppas att jag kan hitta en någorlunda balans.

En livsstilsförändring kommer framöver också. Exakt vad & hur återkommer jag om… Det ska bli så spännande!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *