Hoppa till innehåll

KALSVED

När jag & Palle tävlade på Kinda Ryttarförening i lördags så fick vi ett litet pris från ett lokalt företag. En man & svansolja med doft av lavendel. Jag älskar att använda olja istället för spray, så för mig var ju priset perfekt. Extra roligt att det är en lokal och ekologisk produkt. De har dessutom betydligt mer produkter för både människa, häst & hund på deras hemsida.

Förra veckans tävlingar var ju nästan ekonomiskt försvarsbart, haha. Fick tillbaka pengarna i 3 av 5 starter och så lite priser på det. Ibland så!

Publicerat iAllmänt

4 kommentarer

  1. Madde Rydestrand Madde Rydestrand

    Jag har humle produkter till mig! Gillar dem mycket.👍

    • Kul! Bessie har klåda så har faktiskt beställt en särskild olja till henne för att testa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *