Hoppa till innehåll

PALLE; dagens ridpass!

Nu snackar vi. Palle och jag fick till ett riktigt bra ridpass idag. Jag var perfekt i min sinnesstämning och kände mig så himla lugn och tydlig i min hjälpgivning. Totalt i nuet med min häst.

Vi jobbade med allt det enkla (som är det svåraste på samma gång). Jag var noggrann idag och red mycket innanför spåret. Fokus på att få honom i balans och jämn på båda tyglarna. Han vill skeva till sig lite, men idag hittade jag en jämnhet som jag inte fått fatt i innan. Så nöjd!

Vad det gäller de andra hästarna så återhämtar sig Ida från helgens tävling. Hon skrittades i skogen utav mamma idag och kommer förmodligen att ridas ut även imorgon. Lillan har blivit ryktad idag. Hon vilar just nu, när det passar så småningom så ska vi försöka göra ett litet ryck igen.

Publicerat iAllmäntHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *