Hoppa till innehÄll

PLACERADE🏆

Fina Ida gjorde ett jÀttebra jobb pÄ dagens tÀvling. 0+4 fel i 100cm. Hennes första omhoppning. Hon kÀndes riktigt fin samtidigt som hon lÄg pÄ lite, precis sÄ jag gillar det. Passade pÄ att rida lite mot klockan i omhoppningen. Fick ett nedslag. RÀcke pÄ böjt spÄr. Tycker att jag sjÀlv red bra. Lite orutin frÄn Idas sida skulle jag nog sÀga. VÀldigt nöjd med denna runda annars!

I 110:n blev det 0+0 fel och placering!!! Hennes allra första placering. Jag kÀnde mig inte riktigt pÄ topp denna runda, men Ida hjÀlpte mig. Vi hade ganska lÄng vÀntetid emellan och nÀr jag vÀl red in pÄ banan sÄ var mina ben som gelé. Ida var taggad igen, men ocksÄ vÀldigt lydig. Det var nÄgra hinder som jag inte riktigt red an sÄ bra som jag kan, men sÄ Àr det ibland. PÄ det stora hela en bra runda ÀndÄ, inga större konstigheter. BÀstaste Ida!

Publicerat iHĂ„llidejTĂ€vling

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *