Hoppa till innehåll

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

God förmiddag! Vi kom hem igår. När jag kom hem så packade jag upp för att sedan jogga Ida lite på grusvägarna. Kändes bra!

Palle välkomnade mig med en tappsko. Självklart på den hoven som han ömmat på tidigare i år. Hoppas att det går att få dit skon utan att han får en reaktion. Han är anmäld till tävling i helgen, men vi får se hur det blir med det. Han måste ju ha fyra skor som känns bra.

På tal om tävling så ska jag & Ida starta 100 + 110cm idag. Vi ska rida avdelning A för första gången. Syftet är inte att rida mot klockan. Målet är att få flera språng i kroppen för att sedan kunna rida snäppet högre klasser. Förhoppningsvis redan nästa helg.

Hörs efter tävlingen sen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *