Hoppa till innehåll

TRE BILDER FRÅN IDAG!

Snälla nån! Hur fin får man vara?! Älskar dessa bilder som mamma tog på mig & Ida idag. Tänk att hon nu är 7 år och har gått sina två första rundor i avdelning A. Vuxen tjej nu.

Trots att hon nu tagit sin första placering så kommer vi fortsätta att rida mycket i avdelning B. Idag startade vi två lägre klasser på en tävlingsplats som ligger nära. När vi startar 120 cm så kommer jag som det ser ut just nu endast rida den klassen på tävlingsdagen och lägga allt krut på den.

Syftet med dagens tävling var att samla språng och bli lite varma i kläderna. Känna på utomhustempot och stämma av nuläget. Att rida mot klockan var inte tanken, men jag gjorde det i båda klasserna. Är dagsformen bra så försöker jag alltid att korta ner tiden i omhoppningen. Jag chansar inte men väljer att spara tid där det är rimligt för oss.

Jag har tidigare tyckt att Ida blivit lite spak de sista sprången på en bana. Speciellt om vi startat två klasser. Vi har inte hunnit konditionsträna så mycket i år ännu, men hon visade att hon är starkare nu jämfört med slutet av förra året. Härligt att känna!

Publicerat iHållidejTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *