Hoppa till innehåll

MELLANDAG

Lite av en ”mellandag” idag. Jobbat och hämtat ut två nya tights från x-shapes! Kände för lite färg nu på våren. Satt som ett smäck!

Utöver det så har Palle fått på sig en sko igen. Hoppashoppas att han inte blir öm. Just den hoven är av dålig kvalité just nu😬

Jag har även gått på ansiktsbehandling idag. Superskönt. Jag tar egentligen inte hand om min hy, så det var välbehövligt. Återfuktning i massor.

Vill såklart hålla på med hästarna. Det får dock vänta lite till. Imorgon är det nämligen jobb + efterföljande möte som gäller. Som tur är så rider mamma förmodligen en häst imorgon. Kanske att jag hinner longera någon utav dem eller om jag är hurtig nog att rida på morgonen.

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *