Hoppa till innehåll

LILLAN; gårdagens ”ridpass”!

Jag visste inte vem jag skulle vara stoltast över igår. Ida, Palle & mamma var ⭐:or på den öppna banan. Som om inte det vore nog så var Lillan superduktig också. Vi red lite här hemma.

Nu när våren äntligen är här så ska vi försöka att lära oss att springa och svänga samtidigt. Igår tog vi de första trevande travstegen på egen hand utan mamma som förspringare😝 Så fort jag är tillräckligt trygg så ska vi ut i skog & mark. Det kommer göra susen!

Hon förstår så väl att hon ska börja trava men sedan säger hon: ”Och nu då?”. Att bjuda framåt, rulla på och svänga samtidigt finns inte på långa vägar än. Vi har inte bråttom, så vi tar lite i taget.

Det ser inte mycket ut för världen, men jag är så glad!!

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *