Hoppa till innehåll

VECKA 14

Ny vecka. Förra veckan gick Palle 5 ridpass och Ida 4 ridpass. Alla ridpass utom ett gjordes i skogen. Just nu njuter vi lite extra av att inte behöva åka, men så småningom får vi skärpa till oss lite och träna lite mer. Lillan fick 2 arbetspass, en gång som handhäst och ett litet ”ridpass” här hemma.

Jag själv fick till 4 träningspass förra veckan. Jag gjorde bland annat årets första löptur samt första turen på mountainbike.

Det var förra veckan det, nu återgår vi till veckan som precis börjat. Det finns planer på lite allt möjligt gällande hästarna. Jag hoppas att vi ska komma iväg både på hoppträning, Pay n Jump och löshoppning. Uppdaterar er vartefter som vanligt. Vi har iallafall börjat veckan lugnt. Ida har gått en lugn uteritt med mamma idag. Jag själv har tränat samt veckohandlat.

Hoppas ni fått en fin start på nya veckan, hörs snart igen!

Mamma skickade denna bild till mig när jag var på jobbet idag. Lillan som tappat en tand!
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *