Hoppa till innehåll

TRÄNING✅

Härligt benpass avklarat i kväll med Julia, Zacke & Jill. Det blev ett pass på närmare 90 minuter och då blev vi egentligen inte ens klara, men vi ville helt enkelt komma hem någon gång😂

Idag körde vi:

🏋️‍♀️Knäböj.

🏋️‍♀️Utfallsgång.

🏋️‍♀️Hip thrust.

🏋️‍♀️Box jumps.

Min favorit är utfallsgången, och det jag gillar minst är knäböjen. Jag tycker att jag gör dem ganska bra, men jag blir aldrig stark i dem. Rent krasst hade jag behövt träna mer styrka för att bli starkare, men det är egentligen inte nödvändigt. Huvudsaken är att jag håller mig frisk, rörlig & stark på det stora hela så att jag får bra förutsättningar i allt jag gör.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *