Hoppa till innehåll

RIDHUSKVÄLL

Jag & Ida hoppade lite småhinder i ridhuset i kväll. Hon var på gott humör och kämpade på. Gick sådär, förhoppningsvis ett bra förberedande pass inför morgondagens dressyrträning ändå. Förutsättningarna är verkligen inget vidare just nu. Vi försöker så gott vi kan. Palle får en lugnare vecka då jag & mamma inte har möjlighet att åka iväg ihop denna vecka, och då prioriterar jag Ida. Vi tar en dag i taget och försöker att göra det bästa utav det.

Roligt var att Jenna följde med. Vi har inte setts på länge och hade såklart massor att prata ikapp om. Hästarna, nuläget i världen och allt annat som behöver avhandlas. Så välbehövligt🥰

Publicerat iAllmäntHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *