Hoppa till innehåll

VECKA 9

Eftersom att jag egentligen skulle varit på Göteborgs Horse Show under helgen som var så har jag haft en långhelg, jag var ledig i fredags och så även idag, måndag. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller!

Jag har tagit det lugnt och njutit av vädret men samtidigt hunnit med lite av varje. Dels att kolla upp sadlarna som vi gjorde i fredags, men också öppen bana med Palle. Idag har jag & Ida ridit dressyr i ridhus, hon var superfin! Bestämde mig då för att köpa sadeln som vi lånat, berättar mer om det i inlägget under.

Ny vecka och den går i dressyrens tecken. Planen är att dressyrträna för Ulla två gånger denna vecka. Det är Ida & Merry som jag planerar att träna med. Det har blivit mycket dressyr för Ida det senaste, snart får vi försöka att göra ett ryck med hoppningen igen.

Det är fortfarande mycket is och svårt att rida ut, men nu närmar det sig! Jag har nog aldrig behövt åka såhär frekvent till ridhus tidigare.

Helgen bjöd på första middagen på altanen.
En bild från i morse. Utsläpp & stall klart!
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *