Hoppa till innehåll

NY SADEL!

Ida har talat, hon vill ha en Lippo Azzario. Rackarns häst, hon har ju en dressyrsadel från Erreplus som passar både henne & Palle perfekt🤪 MEN, just den sadeln + hon & jag i nedsittning under trav funkar inte. Jag är annars oerhört förtjust i den sadeln och den har funkat mer än bra i trav (och nedsittning) på Palle och de andra hästar jag testat den på.

Jag har tidigare inte riktigt kopplat att vår dåliga känsla i traven har hört ihop med sadeln, så jag hade liksom accepterat att vi (jag) helt enkelt inte är bättre än så. Även om det är tråkigt att ha en så fin dressyrsadel som Erreplus Vittoria som just nu inte gynnar oss så är det roligt att saker som inte funkat innan plötsligt funkar nu. En angenäm överraskning som ger motivation att träna vidare. Förra dressyrträningen var vår bästa på länge och då red vi i Lippon, som jag från och med idag har köpt efter att ha lånat den i ett par veckor.

Detta är Merrys gamla sadel så vi är väl bekanta. Tack för att jag fick köpa Johanna🤗

Publicerat iUtrustning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *