Hoppa till innehåll

Jag hade inte planerat något träningspass idag, men eftersom att det inte blev någon tävling så fanns plötsligt tiden. Det blev ett konditionspass på ca 75 minuter.

Först körde jag 25 minuter spinning, sedan 25 minuter gång i hög lutning för att sedan avsluta med max trainer. Som ni ser på bilderna så är det som en kombination av crosstrainer och trappmaskin. En favorit på gymmet.

Jag gillar att träna kondition på detta vis ibland. Det går dessutom att få rejäl puls utan att det är särskilt slitsamt och det passar mig extra bra. Hopp & spring är roligt, men jag kan inte göra det varje pass. Då skadar jag mig, något har jag lärt mig av historien🤪

Kände mig seg innan träningspasset, men sedan kom jag igång och kände mig riktigt pigg på att ta i! Bra pass!

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *