Hoppa till innehåll

LUGN SÖNDAG

Prommis med hundarna & mamma tidigare idag.

Go kväll! Jag har precis kommit hem från gymmet. 60 minuters konditionsträning avklarad. Äntligen är jag redo för att köra kondition igen, det har tagit sin lilla tid, men nu är jag där. Klart att jag hade kunnat tvinga mig själv tidigare, men jag föredrar att göra det som kroppen vill. Bäst och roligast så!

Utöver det så har jag verkligen haft en lugn söndag. Jag har tagit sovmorgon och vilat. Hästarna har också vilat. Jag & mamma tog dock in Lillan. Vi ryktade henne och tvättade hennes sår. Det går inte så bra för henne just nu. Förra veckan fick hon ett sår på ett bakben, och igår gick hon omkull i hagen. Det verkade som att hon klarade sig bra, men ett skrapsår på knäet blev det. Innan vi släppte ut henne igen så tränsade jag henne och gick 2-3 varv på ridbanan där jag lade in ett par start & stopp så att hon ska bli bekväm med bettets inverkan. Det gjorde hon jättebra.

Jag behövde verkligen en lugn dag, nu är jag redo för den kommande veckan! Hoppas att ni haft en fin helg, hörs snart igen.

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *