Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; kvällens dressyrträning!

Torsdag och ojämn vecka = dressyrträning för Ulla.

Redan förra gången sa Ulla att hon tyckte att det snart var dags att starta bytesträningen. Ida har känts väldigt fin sedan förra träningen så jag hade hopp om att det kanske var dags redan idag.

När jag började värma upp så rasade det lite snö då & då från ridhustaket och det gjorde Ida väldigt spänd. Hon hade svårt att släppa det och jag tänkte typ: ”Jahopp, det var denna träningen det”.

Jag red vidare och hon var fortfarande lite spänd, Ulla konstaterade samma sak men bad mig ändå om ett byte direkt efter att vi värmt upp. Det kom som en överraskning, jag måste nog sett lite förvånad ut för hon fortsatte med: ”Jag vill bara se vad som händer”. Och vad hände? Jo, hon gör ett rent och fint byte!!!

Efter det red vi ytterligare några byten (av blandad kvalite) innan vi jobbade vidare med arbetet i skritt, trav & galopp. Där lyckades jag få henne att kliva ihop och bära mer än vad hon gjort tidigare. Bitvis så gick hon bättre än vad hon någonsin gjort.

Det ska bli så spännande att bygga vidare på detta! Som jag älskar denna häst. Måtte vi få många många roliga år ihop.

Publicerat iHållidejTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *