Hoppa till innehåll

SADELSNACK!

Igår fick jag testa att rida i Merrys nya sadel. En Peerless! En helt ny bektanskap för mig, jag har aldrig testat deras sadlar tidigare. Spännande att få testa något nytt. Det kändes bra. Jag behövde inte kämpa för att sitta rätt, så den passar mig bra också vilket inte är en självklarhet då jag & Johanna ser väldigt olika ut.

Jag har faktiskt lånat hem Merrys gamla dressyrsadel, en Lippo för att se om det kan vara något för Ida.

Jag har ju dressyrsadel och hoppsadel från Erreplus som jag är helt såld på. Tyvärr har Ida växt ur dressyrsadeln (tror jag). I början kunde hon och Palle dela på den, men nu har hon troligtvis breddat sig. Hur eller hur så gillar hon den inte längre. Vi ska förhoppningsvis kolla upp sadlarna i slutet av februari för att se hur vi bäst använder dem och om de behöver åtgärdas på något sätt. Förra gången jag kollade sadlarna så fick en utav mina äldre sadlar lite ny stoppning och fick nytt liv igen, ibland räcker små justeringar.

Publicerat iUtrustning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *