Hoppa till innehåll

FÖRRA VECKANS TRÄNING

Förra veckan blev det inte så mycket träning för min egen del. Gick en runda på 7 kilometer förra måndagen och så blev det två pass i helgen som var, men det räcker gott.

Lördagens pass landade på 65 minuter och där ingick många intervaller av släde. Stannade på 200 kilo. Efter det körde jag 15 stycken Clean n Press gånger 4. Ska göras med tempo. Avslutade med att köra 5 minuter på stakmaskinen. Ett styrketräningspass som ändå innebär väldigt mycket puls.

Jag trodde att jag skulle vara trött, jag hade ju tävlat tidigare på dagen. Tävlingar gör mig otroligt trött. Jag är väldigt fokuserad, och det tar energi. Men jag tog lite PWO för ovanlighetens skulle och sedan var jag igång, det var roligt att åka till gymmet igen. Speciellt eftersom att jag & Z tränade ihop.

Gårdagens pass blev ett garagepass hemma ihop med lillasyster. 45 minuter. Lite flummigt och ganska lugnt pass. Det blev en hel del övningar som jag/vi inte brukar köra så jag förväntar mig ändå lite träningsvärk!

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *