Hoppa till innehåll

SHOPPAT!

Jag ska inte sticka under stol med att jag gillar att shoppa häst & ryttarutrustning. Jag är dock väldigt bra på att handla begagnat, det har jag gjort denna gången också.

Ulltäcke från HV Polo.

Mitt första köp är ett täcke i ull. Jag ogillar fleecetäcken bland annat på grund utav den statiska elektriciteten som alltid blir. Jag har bara ett täcke i ull sedan tidigare, det passar Palle bra, men Ida-Holly får gå med halva rumpan bar. Jag använder täcken ganska sparsamt jämfört med många andra och har därför inte så många. Sedan vi rensade ut stallet så ligger vi faktiskt något kort med just täcken. Ida skulle till exempel behöva ett nytt vintertäcke också. Jag hoppas att detta ska passa Ida bra så att hon har eget täcke som passar. Detta täcket hoppas jag blir perfekt när vi reser till och från träning & tävling.

Ländtäcke i ull.

Mitt andra köp köpte jag av samma anledning som det förra. Jag har ett ländtäcke i ull sedan tidigare, passar fint på Palle och det går att använda på Ida. Men det är litet på henne. Detta hoppas jag ska passa Idas långa rygg & rumpa bättre. Dessutom är det reflex på det, kan med fördel användas vid uteritter alltså.

Baucherbett i titan från Fager. Just detta heter ”Sara”.

Bett har jag svårt att hålla mig ifrån, speciellt nu när Palle blivit lite bökig igen. Detta råkade jag komma över till ett väldigt bra pris och Palle har varit ganska positiv till Baucher tidigare så det kanske kan funka. Jag har faktiskt inte så många bett som man skulle kunna tro. Klart att jag har en del del gamla bett, men de räknas inte riktigt. Nu vill jag bara ha ”bra” bett hemma. Inga omoderna bett med stora & klumpiga leder. De bra betten kommer oftast till användning förr eller senare. Synd bara att mina hästar har olika storlekar!

Publicerat iUtrustning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *