Hoppa till innehåll

TISDAG

Vad lärde vi oss om förra veckan? Skriv INTE en veckoplanering😆 Skämt & sido, det hade hänt oavsett om jag hade skrivit en planering eller ej. Jag gillar att skriva planeringar och jag vet att ni uppskattar det. Ibland flyter allt på och det blir som det ska, men många gånger lever jag flexibelt. Allt är beroende av varandra, och det räcker med en ändring för att ytterligare tre ändringar måste göras.

Igår så åkte jag & Palle till ridhus, ville checka honom. Jag hade honom på linan först för att se honom från marken. Han var ohalt. Satt upp och red lätt i skritt & trav. Ohalt. Provocerade lite i traven, ohalt. Möjligen lite avvaktande fortfarande. Håll tummarna för att det fortsätter på samma fina vis. Han får ta det lugnt i ytterligare några dagar för säkerhets skull.

Tisdag idag. Idas tur att åka till ridhus. Hon bjöd på ett kanonpass. Kände att jag själv var on point i min position och inverkan idag. Älskar när det händer. Supernöjd!

Idas täcke. Vintern är tillbaka!
Redo för dagens ridpass!
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *