Hoppa till innehåll

MIN TRÄNINGSVECKA

Covid genererade i lite mer än 1 veckas vila från träningen. Inte så mycket. Däremot så har jag tränat väldigt sporadiskt och lite veckorna innan det på grund utav den helt galna förkylningen jag hade under december. Men nu är jag igång igen alltså. Såhär har min träningsvecka sett ut:

Måndag:

Tisdag: Promenerade 6 km. Körde 30 minuter styrka, fokus på ben.

Onsdag: Promenerade 3 km. Körde 45 minuter styrka, fokus överkropp.

Torsdag: Promenerade 3 km.

Fredag:

Lördag: 35 minuter styrka, fokus ben.

Söndag: Promenerade 3 km. 50 min styrka, fokus på hela kroppen.

Jag har tränat mycket hemma under veckan, endast dagens pass var på gym (gruppträning). Det krävs inte så mycket för att få rejäl träningsvärk såhär i uppstarten. Genom att träna hemma så sparar jag lite tid genom att slippa resan, det är skönt ibland. I takt med att träningen trappas upp så brukar jag bli mer mån om att komma iväg, dels för att kunna använda gymmens utrustning, men också för att få mer motivation.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *