Hoppa till innehåll

AVRASTAD

Lillan fick åka till ridhus och rasta av sig idag. Hagarna är inte särskilt roliga just nu så vi tänkte att det kunde vara skönt för henne att springa av sig lite på lina. Och det tyckte hon verkligen!

Trots att hon vilat i några veckor och var full av energi så var hon verkligen SUPERTREVLIG. Sprang på transporten dit och hem, väldigt lyhörd att longera. Hon gjorde några krumsprång men riktade annars all sin energi till att bjuda framåt och lyssna.

Dags för varvbyte.

Ifall ni undrar varför jag springer som en gnu på bilderna så är det för att jag inte vill att hon ska behöva springa på volt hela tiden. Jag hänger ibland alltså med henne ut på fyrkanten eller på en stor oval volt så att hon inte behöver svänga hela tiden.

Precis innan hon gick på vila så hade hon precis börjat länga ut sin hals och hittat ett nyttigare sätt att använda sin kropp på, allt det fanns kvar idag. Faktum är att det var ännu bättre. Härligt att se!

Duktig tjej!
Livet med unghäst. Nyfikna på allt!
Som ni ser så passade jag på att longera med bett idag. Jag fäster dock linan i grimman. Det är bekvämast och blir även tydligast för henne.
Färdiga för denna gång. Jag tror att hon var lika nöjd med sig själv som jag var med henne.
Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *