Hoppa till innehåll

RULLAT FAST

Imorse när jag kom ut till stallet så hade Lillan rullat fast, första gången det händer mig överhuvudtaget.

Hon låg med benen in mot väggen (hörnet). Framdelen låg på sidan medans bakdelen låg mer vänd uppåt. Vriden i kroppen. Hon kunde i stort sett inte röra sej. Bakbenen var pressade mot magen och hon verkade ha svårt att få luft.

Jag har ingen aning om hur länge hon legat där eller hur mycket hon kämpat. Hon låg helt stilla och hade ”gett upp” när jag kom. Jag försökte att snabbt rubba henne själv men det gick inte, och hon hjälpte inte till heller. Jag ringde Z som skyndade sig ut och tillsammans kunde vi rulla runt henne. Då var hon snabb upp och verkade pigg & kry.

Jag ledde henne lite på ridbanan och hon verkade ok. Några timmar senare var hon dock väldigt stapplig, dock glad & gosig. Hon såg ok ut i kropp + ben, kanske att det går att se något när jag snart undersöker henne igen. Jag hoppas att det släpper efter lite vila, hon är säkerligen helt slut i kroppen också.

Stackars lilla häst. Hoppas hon återhämtar sig snabbt och att ingen allvarligare skada skett❤️ Detta vill jag inte vara med om igen…

Publicerat iHållidejTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *