Hoppa till innehåll

VECKA 48

Igår var en mysig dag. Bakade pepparkakor och åt jättegod mat hos mormor.

Redan ny vecka. Så vad är planerat? Vad det gäller hästarna så har jag ytterligare en hoppträning för Jenny inbokad imorgon. Utöver det så planerar jag att åka till ridhus idag och på torsdag för att träna själv. Snön har kommit och mina hästar är inte rustade för det (än) så det blir tyvärr inga uteritter däremellan från mammas sida. Precis som förra veckan så kommer det att bli färre ridpass för hästarna, förmodligen 2-3 ridpass. Hästarna var väldigt fina förra veckan så det kändes & känns bra ändå, och vintern blir överlag alltid en lugnare period med mer vila med tanke på de förutsättningar som jag har.

I helgen är jag åter igen iväg på lite annat, det vankas nämligen det årliga julbordet och tillhörande fest. Mycket roligt! Det betyder dock att jag inte kommer att hinna rida så mycket i helgen, men jag hoppas på att jag & mamma kan jobba lite snabbt med Lillan. Jag skulle vilja hänga lite på henne eller skritta uppsuttet så att vi håller igång det, redan en vecka sedan jag sist var uppe. Jag har annars bokat in oss på ytterligare en löshoppning om lite mindre än 2 veckor. Spännande spännande!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *