Hoppa till innehåll

IDA-HOLLY & PALLE; dagens ridpass!

Jag blev förkyld förra veckan. Kämpade på ändå. I lördags var jag halvdöd. Länge sedan jag var så sjuk. Tagit det lugnt i helgen, endast ridit en häst per dag, fått hjälp med sysslorna och tittat på TV resten av tiden. Behövde en dag till att vila upp mig på, så jag har varit hemma från jobbet idag.

Tog en skrittur på Ida-Holly på morgonen. Det var 6 minusgrader här på morgonen så grusvägarna var stenhårda. Så det blev 40 minuter skritt på hårt underlag. Bara att sitta och guppa med, skönt.

Jag & Palle tog en sväng till ridhus. Ett kort ridpass på strax över 30 minuter. Han var SUPER. Såg till och med bra ut i spegeln, haha. Han bjöd upp till så mycket arbete och tack vare ett bra utgångsläge redan från början så kunde jag utmana hans svagheter utan att behöva rida särskilt länge. Den senaste veckan har han varit superfin. Så glad.

NU —> koka gröt och mysa ner sig i soffan.

Publicerat iHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *