Hoppa till innehåll

VECKA 47

Tänkte berätta lite om vad som händer i veckan och framöver.

På torsdag ska jag dressyrträna för Ulla. Tänkte ta med Ida-Holly och testa att träna i hoppsadeln denna gång. Ida-Holly skrittades igår och vilar idag, tänker att vi åker till ridhus imorgon för att vara redo inför träningen på torsdag☺️

På lördag ska jag, mamma & faster Jessica åka på löshoppning med Lillan. Det blir hennes första löshoppning och vi ska löshoppa för ingen mindre än Mikael Nolin. Mycket spännande!

På tisdag nästa vecka har jag bokat in mig på hoppträning för Jenny igen. Kanske är det Palles tur att hänga med? Vi får se.

Utöver detta så hoppas jag på att eventuellt träna själv i slutet av veckan. Jag har inte tränat på över 1 vecka på grund utav min förkylning, men vi får se om det hinns med. Tror nästan inte det. Utöver löshoppning så går det årliga pepparkaksbaket hos mormor också av stapeln. Ser ut som om Palle & Ida-Holly (eller förmodligen mest Palle) också får stå tillbaka en aning denna vecka. Det är egentligen inte mer än vanligt planerat denna vecka, bara det att mamma inte kan ta lika många pass som vanligt.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *