Hoppa till innehåll

RIDHUSLÖRDAG!

Ridhus för alla tre hästar idag! Lillan åkte för andra gången till ridhus och hon var helt perfekt i alla moment. Förra gången var hon lite orolig i början, denna gången gnäggade hon bara en gång när vi kommit in i ridhuset. Vi longerade lite igen och passade dessutom på att sadla. Longerade lite med sadeln på också och eftersom att det var lika självklart som hemma så passade vi på att skritta lite när jag stod i stigbygeln också. Det hade säkert gått fint att sätta sig, men det kändes onödigt när hon redan varit så exemplarisk med allt.

”Ta en snygg bild nu när hon varit så duktig”, haha!!!

Sedan var det Palle & Ida-Hollys tur. Mamma red Palle och det såg riktigt bra ut! Väldigt duktiga båda två. Så kul att se. Heja heja! Ida-Holly & jag har det lite kämpigt just nu. Hon var harmonisk idag vilket jag är väldigt nöjd över, däremot så får jag inte riktigt igång arbetet igenom kroppen som jag vill. Jag kunde dock inte rida mitt bästa idag eftersom att jag dragit på mig en jätteförkylning, ett ganska bra ridpass med tanke på förutsättningarna får jag nog ändå lov att påstå. Hon kämpade på fint för mig, det är bara det att jag önskar att det var bättre. Ska passa på att åka till ridhus med henne imorgon också så får jag se om jag kan få igång henne lite till. Ska testa lite olika upplägg med henne nu så får vi se om vi kan komma på banan igen!

Tre jätteduktiga hästar idag alltså. Bäst är dem. Så skönt att alla fått göra något idag, nu är det utsläppta i hagen med mycket hö.

Publicerat iHållidejHeart PaalKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *