Hoppa till innehåll

MED NATUREN SOM RIDBANA

Skriver ofta om de ”riktiga” ridpassen och de ändå ganska regelbundna träningarna som sker, men det är mycket annat som prioriteras in regelbundet också. Både Palle & Ida-Holly skrittas regelbundet i skog & mark. Ett pass per vecka brukar bara vara skritt, för Palle är det ofta två pass just nu. Avsuttet jobb över bommar prioriteras också. Vattenträning är också något jag lägger in i schemat efter säsong & möjlighet.

Jag försöker att använda omgivningarna på bästa sätt. Konditionstränar på de långa grusvägarna och klättrar i backarna. Självklart är det begränsande att vara utan ridbana och vi hade utvecklats snabbare om jag kunde träna åtminstone ett mer pass på ridbana per vecka. Jag är dock väldigt tacksam för de underbara ridvägarna som finns här, jag kan verkligen ge mina hästar en allsidig träning och hålla dem glada & motiverade. Utan dessa ridvägar så hade det varit tufft.

Publicerat iPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *