Hoppa till innehåll

LEVERANS AV HAYWAY OCH RIDNING I RIDHUS

Palle & Ida-Holly fick åka till ridhus idag. Palle reds av mamma och de fick åter igen hoppa ett litet kryss. Det gick bra för dem. Det gick mindre bra för mig & Ida-Holly, hon var svår idag. Hon stressar så lätt upp när jag ska rida dressyr trots att jag knappt ber om något. Det slår knut på henne i huvudet ibland. Knepigt. Nya tag. På torsdag ska vi träna dressyr för Ulla, mycket lägligt & passande!

Vi fick foderleverans av HayWay idag. Nu är foderkammaren fylld till bredden med nya mineraler och nytt foder. Tillfredställande att ställa allt till rätta. Två säckar morötter passade vi också på att beställa, det kommer uppskattas av hästarna.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *